assignment last minit

my new university

hey hey! aku da masuk universiti tau!! bangga weyh!!!
selamat tinggal kolej...saya sudah jadi budak U!!!
ok2 maaf, aku takle nak bangga diri..coz aku masih junior
tak memasal kena tibai ngn senior nanti kang !
aku baru je daftar semalam tapi bukan amek sijil/dip tau,
terbang terus ke Ph.D..yg kecik2 ni org ckp 'basic'..(erk? hehe ;p) 
jom la daftar skali! daftar kat sini
tak payah gi beli pin code mahal-mahal kat BSN..yang ni free je..
ok2, aku da lambat nak wat assignment..haihh..perangai time kat kolej de lagi.. =.="

masalah sket bagi aku nak jwb
 assignment ni agak payah sebab aku tak prepare pape,
takpe2 aku akan jawab guna akal yang tak seberapa nih..

1. Letakkan banner UBM dalam entry anda.
eh? aku dah letak dulu sebelum jawab? wahh..naluri tepat nih..yes2!!
next~!

2. Nama anda dan nama blog anda.
nama pendek je, mukadimah dan pengakhiran je yg pnjg...Muhammad Shahril bin Kamaruzaman
nama blog...Coret Mencoret
wahh...jadik nih..jadik! next~!

3. sejak bila mula berblog
setahun lebih dah bersawang, sunyi, seram(...? -.-") blog ni dari Oktober 2009,
baru tahun ni aku tawan balik..heee ^^
ehem ehem..dah hatrik nih...cantik2!..

4. apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa kini.
ermm..aku masih dalam kepompong..ambil masa untuk matang, walaupun blog ni dah setahun lebih wujud, tahun ni baru aku gunakan..sebab otak tak kreatif..hihi...ok2, pandangan aku la kan, kebanyakan yg ada blog ni lebih pada remaja, segala luahan isi perut hati dimuntah, dilontarkan dlm ni..tp bukan tu je, ade yg gunakan blog untuk memberi serba sedikit maklumat tentang sesuatu perkara,masa, berita segenap maya demensi, ade gak yg guna untuk bergosip, macam2 la dari aspek positif mahupun negatif, yang negatif kompom2 la yg duk maki hamun, tak puas ati, dan lain2..
adoi..da buang masa kat sini..takpe2..next~!

5. pandangan anda terhadap IPTM (insitut pengajian tinggi maya) pertama ni.
pandangan eh? teruja maa! 1st time masuk universiti nih!! mau je aku golek2 atas lantai..(erk??? =.=")
nexttttttttt!!!!.....eh??!
oh dah abes dah rupanye..


p/s:
fuh~~ agak susah senang gak nak jawab walaupun tak prepare..
maaf la prof! saya wat assignment last minit, hope prof trime..
minggu orientasi? hey hey! nak group yang hebat2!!! haha :pp

8 comments:

ayunda maajis said...

sawan..ahaha

shahril the gooners said...

haha..ni lam blog je ade tau..

fyqabellika said...

wehh! esok duk sblh aq taw dlm class.. ;DDD

shahril the gooners said...

haa...ye ye...takde hal lah! :DD

Bakri Hussin said...

Salam Tuan Blog
Follow dari UBM
dah follow blog ini jom follow balik ok
jom join Bloglist 1 bulan bersama dunialelakimaskulin.com ok

http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

Silent Thinker said...

dtg melawat sahabat seuniversiti..
UBM~pend keusahawanan..
feel free dtg lawat ea~

http://safiyahezora.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-ubm-mari-berkenalan.html

Miss Anisah said...

datang melawat teman UBM..
selamat berkenalan...

shahril the gooners said...

mekasih kawan2 ;)
nanti sy lawat korg2 punye ye ;)